Presentació

Hola, alumnes de 1er. C.

Sóc  l'Eduard, el vostre tutor pel proper curs. Estic content de poder-vos tenir al Cumella i espero que el temps que estiguem junts, ens ho passem bé.

 Dir-vos que sóc professor de ciències socials i que a vosaltres us donaré també el crèdit de viure i conviure. Quant a les meves característiques, sóc una persona pacient i atenta amb els meus alumnes, però em subleven les injustícies i el maltracte.

Per tant, podrem treballar moltes coses junts i espero les vostres propostes. També, no dubteu a fer suggeriments, però, si us plau, organitzeu-vos per ser una classe de veritat, on tots i totes us respecteu.

Per cert, soc del Barça, dels blaus, i de Granollers ( de Tres Torres). Tinc quaranta anys i dos fills… Seguirem parlant-nos.

 La fotografia annexada és del meu últim viatge a Nicaragua.

Eduard 

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.